Hubert Kendziorek Napisano 6 Lipca 2017 Autor Share Napisano 6 Lipca 2017 Super fotki.Jest jeszcze fajna historia z nimi związana, ale o tym w galerii, która niebawem - czas bowiem skończyć tą przydługą budowę, która wlecze się już trzeci rok... Wash, suchy pędzel. Te białe iksy dywizyjne podmaluję na żółto, ma się rozumieć. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Trochę kurzu. Pozdrowienia Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Przydało by się trochę olejnymi podziałać, jakieś przebarwienia, zacieki. Może trochę obić dołożyć. Teraz jakoś dziwnie to wygląda - ni to czysty ni zużyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Spokojnie, to jeszcze nie koniec Czwórka, którą robię, nie wygląda na mocno poobijaną (trudno w ogóle dopatrzeć się na zdjęciach obić), ani ochlapaną, czy umazaną. Za to kurzu, pyłu, jasnego zeschniętego błotka w zakamarkach - o tak, tego jest sporo. Chcę tylko pogłębić ten efekt, pewnie kilka chlapnięć błotem, inne kolory pigmentów, a z obić i plam - coś dodam tylko w najbardziej oczywistych miejscach, ale nic na siłę. Dzięki za komentarz. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 31 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2017 Trochę się przypudrował, trochę przybrudził olejami. To jeszcze nie koniec... Koło napędowe po prawej stronie się nieco przekrzywiło - wklejone na razie na bluetacu, a że to koła metalowe od Friula, to mają tendencję, po prostu ciut za szerokie nawierciłem pod nie otwory w kadłubie. Się naprostuje i wklei na CA. No i zdecydowanie coś trzeba zrobić z tłumikiem. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Fajnie, ze temat nadal istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 31 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2017 Fajnie, ze temat nadal istnieje Takich tematów mam wiele... To cecha, nie wada. Tak sobie to tłumaczę Będzie skończony, pewnie w przyszłym roku. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 13 Marca 2018 Autor Share Napisano 13 Marca 2018 I jeszcze trochę olejków. Bardzo ładny Dzięki! Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Na tą chwilę ładny. Jedyne co mnie w samej konstrukcji modelu razi to mało ciekawy wygląd tylnej płyty nadsilnikowej. Chodzi mi to o samą konstrukcję, nie twój model. U siebie wrzuciłem tam parę gratów bo nudą wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi