Kapitan1 Napisano 10 Czerwca 2016 Share Napisano 10 Czerwca 2016 Witam wszystkich! Wreszcie nadszedł moment galerii tego pływającego pokraka… Warsztat urwał się dwa miesiące temu, hydrogliser już tyle czasu leży skończony, leń ze mnie wychodzi… zmieniłem podstawkę, trochę schrzaniłem pływak (blaszka zaczęła odstawać) no ale prezentuje wszem i wobec galerię końcową hydroglisera Farman. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wspierali mnie, kibicowali i komentowali przy budowie tego dziwoląga. Szczególne podziękowania dla użytkowników M.A.V. oraz P11c za materiały oraz ogromną pomoc merytoryczną, bez której model nie byłby tak bliski oryginałowi. Jeśli ktoś nie oglądał warsztatu, zapraszam: viewtopic.php?f=89&t=52772 A tutaj dwa ,,stare" jeszcze nie publikowane zdjęcia glisera na polesiu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 No nareszcie, już myślałem, że temat wyciągnął kopyta, eee, znaczy pływaki Bardzo zacnie Ci wyszedł, jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 Bardzo dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 ale fajny maluch !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ciesze się że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2016 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Szacun za scratch! Jestem pewien, że jeszcze nie raz wzbudzisz podziw modelami, których nie można znaleźć w żadnym pudełku . Życzę Ci powodzenia w kolejnych takich projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 Bardzo mi miło słyszeć takie opinie, zachęcają one do dalszego działania . Czekam na początek prac nad Bentleyem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Prace nad Bentleyem idą pełną parą. Zdjęcia będą w przyszłym tygodniu. Miło mi że zaglądasz Widzę, że działasz w konkursie w klasie dioram. A czy planujesz już jakiś następny scratch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 Później skończę holownika Kilińskiego, którego zacząłem kilka miesięcy temu a nastepnie podziałam z pchaczem ( balsowo- kartonowo- polistyrenowym) pływającym po Missisipi w około 1850r. To będzie scratch całkowity, statek ma nie być wzorowany na jakimś istniejącym, swobodny zlepek:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi