raval74 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Latem 2015 roku(Lipiec) w Winowie (okolice Opola) odbyły się manewry Tarcza, i jak to na taką imprezę przystało zjechała się kupa sprzętu wojskowego, były różne atrakcje :desant spadochronowy,przejażdżki wozami bojowymi itd. itp. Jednak najlepszym hitem była ona "Wiecznie Niezadowolona" T-55 AMS wersja saperska Meridy AM, przepiękna mieszkanka Gniezna Będzie to trzecia miniatura i chyba ostatnia w tym konkursie istnieje możliwość że nawet jej nie ukończę na czas,nie ważne liczy się zabawa... Do wykonania modelu posłużę się kitem Takoma Zestaw ten wspomogę żywicznym detalem Armo Dorzucę jeszcze takie części zamienne + własną manofakturę Dojdą jeszcze gąski Mastercluba i może trał Skifa W budowie wspomoże mnie świetna książka, którą napisał ppłk rez. dr Krzysztof M.Gaj (znam ją na pamięć) Zafunduję sobie jeszcze wyjazd do Gniezna, może właściciel "Wiecznie Niezadowolonej" pozwoli strzelić kilka fotek interesujących mnie szczegółów, zobaczymy. Liczę też na pomoc forumowych kolegów, jak to się mówi "w kupie siła" Na koniec tego wstępu kilka fotek tej piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 No to się ładnie rozpędziłeś w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Ładny pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Maszyna także piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Fajna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Ja też mam ochote na Meride, więc będę podglądał i trzymam kciuki na efekt koncowy. JA jako baze chce wykorzystać model Skifa , ale chyba jeszcze dołoże te pikne zywiczne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 No to siadamy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Co tam słychać w temacie torującego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Ależ Panowie, urlop będzie tylko od malowania plan urlopowy mam taki : godziny ranne- plażing, popołudniowe-obiading+ sjesting, wieczór klubing później jak zostanie troszkę czasu to modeling(hmm dziwnie to brzmi ) Wiecznie niezadowolona jedzie ze mną na urlop i nie chodzi tu o moją żonkę niestety już wiem że nie skończę modelu na czas po mojej wizycie u właściciela Meridy uświadomiłem sobie ile pracy przede mną i stwierdziłem że nie warto przy takim projekcie się śpieszyć trzeba po prostu zrobić dobry model, tym bardziej że rzadkością jest dotykać i widzieć na własne oczy pojazd, który chcemy odzwierciedlić. Wątek i tak będę prowadził dalej w swoim warsztacie niestety albo stety nie konkursowym, no chyba że jakiś cud.... na razie jedna z fotek, które miałem przyjemność zrobić tej ślicznotce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Czyzby temat upadl No właśnie co się nic nie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Również liczę na obudzenie warsztatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Aż tak to chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi