sdk_uk Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Witam. przedstawiam moj ostatni ulepek ktorym jest ten oto wz 34. Fajny tani modelik nie stwarzal wiekszych problemow. Do malowania urzylem farb z zestawu Hataka brudzenie pigmenty i washe od AV. pozdrawiam i zapraszam do ogladania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_hanky Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Specjalistą nie jestem ,ale według mnie bardzo ładny. Ładnie położony kamuflarz, brudzenie akuratne. Chciałbym takie modele budować. Coś dokładałeś do niego czy prosto z pudła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdk_uk Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Cześć i dzieki za komentarz. Model jest prosto z pudla jedyne co dodalem to druciane uchwyty i rozwierciłem lufe. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Też mi się podoba. Powinieneś go lepiej wykadrować - za mało modelu, a za dużo "marginesów" na zdjęciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Fajny, na tych zdjęciach wygląda jak 72-ka od ftf-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_hanky Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Na scalemates widzę, że to model jeszcze z lat 80-tych, więc jeśli bez dodatków to wygląda całkiem przyzwoicie. Po tym co tu zobaczyłem sam mam ochotę takiego zbudować- prosta konstrukcja w sam raz dla takiego żółtodzioba jak ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Bardzo ładny ulepek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdk_uk Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Czołgiem dzieki za przychylne opinie. Fajnie ze sie podoba. Teraz robie 7tp i przyznam ze całkiem fajnie sie to składa. No i blaszki Abera tez robią robote. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts