sdk_uk Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Witam. przedstawiam moj ostatni ulepek ktorym jest ten oto wz 34. Fajny tani modelik nie stwarzal wiekszych problemow. Do malowania urzylem farb z zestawu Hataka brudzenie pigmenty i washe od AV. pozdrawiam i zapraszam do ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Specjalistą nie jestem ,ale według mnie bardzo ładny. Ładnie położony kamuflarz, brudzenie akuratne. Chciałbym takie modele budować. Coś dokładałeś do niego czy prosto z pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2016 Cześć i dzieki za komentarz. Model jest prosto z pudla jedyne co dodalem to druciane uchwyty i rozwierciłem lufe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Też mi się podoba. Powinieneś go lepiej wykadrować - za mało modelu, a za dużo "marginesów" na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Fajny, na tych zdjęciach wygląda jak 72-ka od ftf-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Na scalemates widzę, że to model jeszcze z lat 80-tych, więc jeśli bez dodatków to wygląda całkiem przyzwoicie. Po tym co tu zobaczyłem sam mam ochotę takiego zbudować- prosta konstrukcja w sam raz dla takiego żółtodzioba jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Bardzo ładny ulepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2016 Czołgiem dzieki za przychylne opinie. Fajnie ze sie podoba. Teraz robie 7tp i przyznam ze całkiem fajnie sie to składa. No i blaszki Abera tez robią robote. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi