Hammett Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Modele stoją już na swoim miejscu. Panowie, a kiedy to zdjęcie modelworkowców, będzie robione? Dokładnie. Może umówmy się konkretnie np. jutro o 13? Tak żeby wszyscy byli na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Jak na pierwszą wystawę jestem absolutnie pod wrażeniem. Modeli jest naprawdę dużo a poziom wysoki cieszy także spora giełda ja kupiłem kilka książek w rewelacyjnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Października 2016 Modele stoją już na swoim miejscu. Panowie, a kiedy to zdjęcie modelworkowców, będzie robione? Dokładnie. Może umówmy się konkretnie np. jutro o 13? Tak żeby wszyscy byli na miejscu. A może tak po 13.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Witam. Jest ktoś z modelworku w hotelu Dębowiec ? Zapraszamy do recepcji do pogadanki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Pasuje po 13:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Października 2016 Wczoraj kiedy przywiozłem swoje modele, to na stolikach już było poustawianych sporo modeli. Lecz jak wszedłem dzisiaj na wystawę, to nie wiedziałem od czego zacząć. Któryś z organizatorów przechodził obok mnie, mówił do kogoś że jest grubo ponad 1000 modeli na wystawie. PS. Co do tych zdjęć, to co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Wiem że emocje po imprezie jeszcze nie opadły ale mam pytanie czy pojawią się na forum lub stronie wyniki i ewentualnie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Października 2016 Jak można to jeszcze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Festiwal za nami. Chciałbym pogratulować organizatorom bardzo udanej imprezy. Atmosfera rewelacyjna, świetna organizacja, pełna profeska. Naprawdę bardzo mi się podobało. Gratuluję również wszystkim wyróżnionym. Kto nie był niech żałuje, bo poziom prezentowanych prac był naprawdę wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Wiem że emocje po imprezie jeszcze nie opadły ale mam pytanie czy pojawią się na forum lub stronie wyniki i ewentualnie kiedy? Bardzo dziękuje wszystkim za przybycie i gratuluje wyróżnionym KRL listę zrobimy prosimy jednak o kilka dni cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgir Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Dziękuję wszystkim organizatorom za tak wspaniały konkurs (czekam na następną edycję : ) ) Ale mam pytanie , czy na stronie głównej przeglądu lub na facebooku pojawią się zdjęcia z ceremonii rozdania nagród ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 A oto wszyscy winni popełnienia I Międzynarodowego Przeglądu Modelarskiego w Bielsku Białej mamy nadzieję spotkać się z wami za rok... do zobaczenia Dziękuję wszystkim organizatorom za tak wspaniały konkurs (czekam na następną edycję : ) )Ale mam pytanie , czy na stronie głównej przeglądu lub na facebooku pojawią się zdjęcia z ceremonii rozdania nagród ? Pozdrawiam ! Na stronie konkursu będą pierwszą galerią jaka się pojawi - prosimy o cierpliwość (ok tygodnia) - na facebooku będą pewnie wybrane fotki ale nie wypowiadam się ponieważ fanpagem konkursu zarządza Ganjavir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Października 2016 Było super. Impreza bardzo udana, na wysokim poziomie. Organizatorzy przeszli samych siebie Gratuluje wszystkim wyróżnionym oraz organizatorom W przyszłym roku na pewno przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgir Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Dziękuję za odpowiedź, wspaniały konkurs i jeszcze raz pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Impreza bardzo udaną, szczególnie dla mnie . Bielsko okazało się bardzo gościnne!!! Super organizacja, szybką rejestracja, pilnowanie modeli do końca, no i ilość modeli, która jak na debiut była potężna! Tylko pogratulować i pozazdrościć!!! Jak dla mnie zabrakło tylko wyczytywania kategorii i modeli przy rozdawaniu nagród, ale rozumiem, że "czas to pieniądz" . Jeszcze raz gratulacje i mam nadzieję, że do zobaczenia za rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Zdjęcia będą na stronie do końca października. W sumie modeli było 1049 ale z tego w konkursie brało udział 750. Nie będziemy dawali zdjęć wszystkich modeli, bo było by tego za dużo. Nie dajemy modeli młodzików, części juniorów, modeli klubowych i pojedynczych zdjęć kolekcji. Z wręczania pucharów i medali tez tylko tych starszych laureatów zamieścimy żeby można było jakoś sensownie to obejrzeć. Zrobimy jeszcze taką ogólną galerię w formie reportażu. Jeżeli czegoś na zdjęciach nie będzie to możecie do mnie pisać w tej sprawie. W sumie zrobiłem 3000 zdjęć a planuję zamieścić około 500, więc sporo tego zostanie jeszcze na dysku na pamiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Ja nie mam tyle zdjęć, ale trochę (ponad 340) zrobiliśmy . No to moja krótka relacja, dla tych co nie mogą się doczekać na porządne zdjęcia są moje . Na początek poglądowe zdjęcia z lotnictwa: No a teraz kilka wybranych modeli samolotów: Dla odmiany figurki: I imponujące kolekcja figurek fantazy z plastiku: oraz papieru: Teraz pojazdy z papieru: Pociągi (imponująca kolekcja!) Kilka okrętów: I budynki: No to wracamy do plastików, dioramy w '35: Dioramy w '72: No i mi najbliższe kategorie - pojazdy: wybrane z '35: coś w '48: no i '72: Ulubiony model dzieci: Kategoria Inne: Wybór mój osobisty, bez prywaty się nie obyło , jak coś to mam tego jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2016 Dawaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Października 2016 Autor Share Napisano 25 Października 2016 dziękujemy za galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Jeszcze raz gratulacje dla organizatorów bardzo udany debiut. Mam nadzieję że na stałe zagości do kalendarza modelarskiego. Niestety nie udało mi się załatwić wolnego weekendu i nie mogłem zobaczyć tego na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Panowie coś w kwestii wyników już wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Panowie coś w kwestii wyników już wiadomo? odrobinę cierpliwości - chcemy to poukładać klasami a wierzcie nam w tygodniu po konkursowym mieliśmy jeszcze sporo roboty; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Widzę że na stronie pojawiły się wyniki - niestety w czasie ich ogłaszania wpadli moi znajomi z Siemianowic i musiałem opuscić rozdanie nagród. Tym czasem na stronie wyczytałem że znalazłem się wśród wyróżnionych - dziękuję serdecznie organizatorom za wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Organizatorzy nie pchwalili chwalili się że od kilku dni na stronie Przeglądu są wyniki i dużo zdjęć... to ja ich chwałę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Listopada 2016 Autor Share Napisano 8 Listopada 2016 a.. dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi