danielodziem Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Zapraszam do ogladania i komentowania .krytyki i podziwiania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Super, bardzo mi się podoba. Brudzenie jest ok, nie przesadzone, takie w sam raz. Bardzo oryginalny jest też pomysł, nietypowy . Jeszcze przydała by się jakaś dobrana podstawka by przykleić flagi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Zaraz zmienię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Dwa w jednym? Jakoś to to mnie nie trafia. Niby model jest fajnie pomalowany, strona niemiecka bardziej mi się podoba, ale oglądając pojazd o radzieckiej strony, niemiecka wieżyczka mi przeszkadza... Mimo świetnego malowania model do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się. I tyle.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Dwa w jednym? Jakoś to to mnie nie trafia. Niby model jest fajnie pomalowany, strona niemiecka bardziej mi się podoba, ale oglądając pojazd o radzieckiej strony, niemiecka wieżyczka mi przeszkadza... Mimo świetnego malowania model do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się. I tyle.. Każdy ma swoje zdanie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Świetny pomysł! Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jajnik Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Wygląda to jak zdjęcie rzeczywistego pojazdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Zaraz zmienię Zmieniłeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted July 2, 2016 Author Share Posted July 2, 2016 viewtopic.php?t=54517 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts