danielodziem Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Zapraszam do ogladania i komentowania .krytyki i podziwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Super, bardzo mi się podoba. Brudzenie jest ok, nie przesadzone, takie w sam raz. Bardzo oryginalny jest też pomysł, nietypowy . Jeszcze przydała by się jakaś dobrana podstawka by przykleić flagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Zaraz zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Dwa w jednym? Jakoś to to mnie nie trafia. Niby model jest fajnie pomalowany, strona niemiecka bardziej mi się podoba, ale oglądając pojazd o radzieckiej strony, niemiecka wieżyczka mi przeszkadza... Mimo świetnego malowania model do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się. I tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2016 Dwa w jednym? Jakoś to to mnie nie trafia. Niby model jest fajnie pomalowany, strona niemiecka bardziej mi się podoba, ale oglądając pojazd o radzieckiej strony, niemiecka wieżyczka mi przeszkadza... Mimo świetnego malowania model do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się. I tyle.. Każdy ma swoje zdanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Świetny pomysł! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnik Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Wygląda to jak zdjęcie rzeczywistego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Zaraz zmienię Zmieniłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Lipca 2016 Autor Share Napisano 2 Lipca 2016 viewtopic.php?t=54517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi