danielodziem Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 Zapraszam do ogladania i komentowania .krytyki i podziwiania Cytuj
Kapitan1 Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 Super, bardzo mi się podoba. Brudzenie jest ok, nie przesadzone, takie w sam raz. Bardzo oryginalny jest też pomysł, nietypowy . Jeszcze przydała by się jakaś dobrana podstawka by przykleić flagi... Cytuj
pedzelek Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Cytuj
danielodziem Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Napisano 24 Czerwca 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Zaraz zmienię Cytuj
marioba Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 Dwa w jednym? Jakoś to to mnie nie trafia. Niby model jest fajnie pomalowany, strona niemiecka bardziej mi się podoba, ale oglądając pojazd o radzieckiej strony, niemiecka wieżyczka mi przeszkadza... Mimo świetnego malowania model do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się. I tyle.. Cytuj
danielodziem Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Napisano 25 Czerwca 2016 Dwa w jednym? Jakoś to to mnie nie trafia. Niby model jest fajnie pomalowany, strona niemiecka bardziej mi się podoba, ale oglądając pojazd o radzieckiej strony, niemiecka wieżyczka mi przeszkadza... Mimo świetnego malowania model do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się. I tyle.. Każdy ma swoje zdanie.. Cytuj
Jajnik Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Wygląda to jak zdjęcie rzeczywistego pojazdu Cytuj
piotrkur Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 czemu pokazałeś konkursowy model w tym miejscu? ...........?........... Strona główna | Forum » Tematyka modelarska » Konkurs Lato 2016 » Galeria >NOWY TEMAT Zaraz zmienię Zmieniłeś?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi