Panzer Machine Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Ostatnio jakoś nosiło mnie aby zrobić Merkavę. Samym swoim wyglądem czołg wydaje się bardzo futurystyczny i to mnie bardzo zaintrygowało. Kolega z pracy jest wielkim fanem tego pojazdu, więc tym bardziej była okazja aby połączyć przyjemne z pożytecznym sprawiając mu prezent. Model firmy Revell, nr kat 03134 bardzo przyjemnie się składało i nie przysporzył większych problemów podczas budowy. Dodatkowo model wzbogaciłem o żywiczny dodatek firmy Black Dog T72071 i wymieniłem końcówki luf karabinów na wieży na miedziane rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Fajna, ale trochę przesadziłeś z obiciami, no i gdzie anteny? Czujnik meteo na czerwono? Koniecznie przemaluj na kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Mam ten czołg w 1:35 już zrobiony i zdecydowanie na stropie wieży masz antislip i nie ma opcji by tak się poobijała wieża. Generalnie fajny model ci wyszedł. Jeszcze jak na skalę 1:72 to naprawdę szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Mam gdzieś ją rozgrzebaną. Szkoda że trafiłem od kogoś z wybrakowanym "wydechem", Ale jakoś da się to zastąpić ;] Ogólnie ładny model. Tylko ta czerwień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Jak na 72 całkiem fajnie wyszło. Podstawka też mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Niezła jest. Fakt brakuje jej anten - efekt końcowy byłby lepszy, dorób je dodadzą jej finalnego smaczku. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi