KRL Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 Bardzo fajnie to wygląda nie mam tu na myśli samego "malowania" ale takze wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Dzięki Powoli dłubię klamoty do finalnego montażu. Podwozie: Działka jednak tu nie podejdą, nie ten typ... przydadzą się w Zerze, a do Hiena poszukam czegoś odpowiedniejszego, to co dali w pudle nie nadaje się do niczego. Próbowałem nawet rozwiercić, ale to nie ma sensu - są w przekroju obłe... No i śmigło oraz kołpak. To wszystko jeszcze przed zabiegami upiększającymi (czyli brudzeniem), rzecz jasna. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Listopada 2016 Autor Share Napisano 5 Listopada 2016 Podwozie gotowe do montażu. Numer malowany od masek, kolorki z palety Gunze, to samo co na płatowcu. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Pomaluj jeszcze osłonę na goleni /tą harmonijkę/ na kolor: -gumy -skóry -brezentu ..... wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Myślę, że to ostatnia odsłona Jaskółki w warsztacie, dlatego tym razem mało zdjęć - z "grubych" rzeczy zostało to, czego najbardziej nie lubię... nieszczęsne anteny. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Pięknie,pięknie A tak nawiasem ,oczka odmawiają posłuszeństwa ,ze kolega wziął się za takiego olbrzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 A tak nawiasem ,oczka odmawiają posłuszeństwa ,ze kolega wziął się za takiego olbrzyma ? Niestety, wiek i praca robią swoje... powoli przesiadam się na 1:32. To mój trzeci samolot w tej skali i widzę porażającą różnicę w efekcie moich zmagań, w porównaniu z 1:48. Z 1:72 zrezygnowałem ostatecznie dwa lata temu. Dzięki za komentarz. A tu można zobaczyć ukończony model. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 superfajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi