PabloA Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Witam, Nadrabiam zaległości, w końcu udało mi się zmotywować i zrobić galerię Prowlera Model skończony w 2015r. i trochę wymęczony co widać na zdjęciach. Nie jestem z niego do końca zadowolony bo kilka rzeczy można by zrobić lepiej ale zawsze to kolejne doświadczenie Do zestawu Hasegawy dołączyłem kalki z Print Scale Decals. Model przedstawia maszynę w barwach Electronic Attack Squadron VAQ-139 Cougars. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryni Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Bardzo ładny, miałem okazję widzieć na żywo nad Afganistanem jakieś 3000m pod naszym B767. Asystował dwójce F-18 pobierających paliwo z KC-10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Fajna maszyna, podoba mi się. Nigdy jednak nie miałem ochoty robić Prowlera, bo to tyle fotelików do pomalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Całkiem zgrabny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi