irlandczyk85 Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Jako że czołg ten mnie zauroczył postanowiłem go posklejać. Troche 55tek już wysypało wiec będzie urozmaicenie. Koncepcja na czołg juz jest. Zobaczymy ile się da z tego maluszka wyciągnąć. Cytuj
irlandczyk85 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Napisano 6 Sierpnia 2016 Dziekuję za fotki. Powoli coś powstaje. Mam pomyłke w montowaniu wydechu. Odwrotnie przykleiłem. Niestety musi tak już zostać. Cytuj
irlandczyk85 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Napisano 12 Sierpnia 2016 Zapraszam do galeri. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=232&t=54981 Cytuj
Rack Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 wygląda jak 1:35 - bravo! Faktycznie, gdyby nie ten wpis, to myślałbym, że to 1:35. Brawo, piękna robota . Cytuj
hiwis Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 Moim zdaniem "zabiłeś" ten model tymi pseudoplenerowymi zdjęciami w galerii - szkoda, że nie chciało Ci się też popracować nad malowaniem detali. Cytuj
irlandczyk85 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Napisano 13 Sierpnia 2016 Dziękuję za komentarze. Pancerka to odskocznia od okrętów. Chciałem dobrze z zdjęciami w plenerze. Wyszło jak wyszło. Skala mała bo 1:72. Postarałem się wyciągnąć ile się da z tego modelu. Pierwszy raz robiłem takie efekty. Przy następnym modelu poprowadze cały warsztat i posłucham rad kolegów. Z modelu jestem zadowolony. Na żywo wygląda świetnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi