irlandczyk85 Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Jako że czołg ten mnie zauroczył postanowiłem go posklejać. Troche 55tek już wysypało wiec będzie urozmaicenie. Koncepcja na czołg juz jest. Zobaczymy ile się da z tego maluszka wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 To ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Dziekuję za fotki. Powoli coś powstaje. Mam pomyłke w montowaniu wydechu. Odwrotnie przykleiłem. Niestety musi tak już zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Ciekawy rdzawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 wygląda jak 1:35 - bravo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Plan jest taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Zapraszam do galeri. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=232&t=54981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 wygląda jak 1:35 - bravo! Faktycznie, gdyby nie ten wpis, to myślałbym, że to 1:35. Brawo, piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Moim zdaniem "zabiłeś" ten model tymi pseudoplenerowymi zdjęciami w galerii - szkoda, że nie chciało Ci się też popracować nad malowaniem detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Dziękuję za komentarze. Pancerka to odskocznia od okrętów. Chciałem dobrze z zdjęciami w plenerze. Wyszło jak wyszło. Skala mała bo 1:72. Postarałem się wyciągnąć ile się da z tego modelu. Pierwszy raz robiłem takie efekty. Przy następnym modelu poprowadze cały warsztat i posłucham rad kolegów. Z modelu jestem zadowolony. Na żywo wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Bardzo ciekawy pojazd !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi