kowal76 Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ No i udało się skończyć Iła w terminie. Modelik generalnie przyjemny w budowie, ale było kilka małych problemów o których wspominałem w warsztacie. Model przedstawia maszynę ze znakami SP-LBF "Fryderyk Chopin", która była używana przez polskie linie lotnicze. Samolocik malowany farbkami Gunze, a kalkomanie to produkt firmy BOA. Zdaję sobie sprawę z kilku popełnionych błędów ale jestem i tak zadowolony z tego modelu. Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. Zapraszam do galerii. created by picasa2html.com created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 4 Lipca 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje. Świetne 4 miejsce w lotnictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki . Jestem bardzo mile zaskoczony, nie spodziewałem się aż tak wysokiego miejsca. Dziękuję wszystkim za oddane na mój model głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Ekstra maszyna! Po cichu liczyłem na pudło - ale 4 tylko dopinguje - do następnego :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki wielkie . W następnym konkursie też zrobię coś w 1/144 z pasażerów i może nie jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Że Ty z tą Tutką 134 nie wystartowałeś w konkursie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 No w sumie bym się wyrobił, ale mi jakoś bardziej Ił się podoba, chociaż tutka też fajna. Teraz z pasażerów idzie na warsztat Ił 14 lub Ił 12 z Amodelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi