jaxiu Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Nowa wersja podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Bambetle kolejna przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Nie kupuje... Szczególnie plecaków... Jak dla mnie sztucznie to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Nie kupuje... Szczególnie plecaków... Jak dla mnie sztucznie to wygląda... Bo chwilowo nie mogę malować (zapalenie spojówek i każda chemia mnie drażni) i jest na nich tylko kolor podstawowy... Dostaną szuwaksów, to będzie lepiej. Dojdzie jeszcze lodówką i kilka drobiazgów. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Nie kupuje... Szczególnie plecaków... Jak dla mnie sztucznie to wygląda... Bo chwilowo nie mogę malować i jest na nich tylko kolor podstawowy... Dostaną szuwaksów, to będzie lepiej Według mnie nie będzie z trzech podstawowych powodów: 1. Umieściłeś je trzy obok siebie. 2. Mają identyczny kształt, co wygląda dziwnie jak są "razem". 3. Są płaskie od "strony zawieszenia", co mocno daje po oczach. Ale to takie moje widzi mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Nie kupuje... Szczególnie plecaków... Jak dla mnie sztucznie to wygląda... Bo chwilowo nie mogę malować i jest na nich tylko kolor podstawowy... Dostaną szuwaksów, to będzie lepiej Według mnie nie będzie z trzech podstawowych powodów: 1. Umieściłeś je trzy obok siebie. 2. Mają identyczny kształt, co wygląda dziwnie jak są "razem". 3. Są płaskie od "strony zawieszenia", co mocno daje po oczach. Ale to takie moje widzi mi się Konstruktywne to widzi mi się Póki co wszystko założone na blutac, więc mogę korygować ustawienie do woli 1. Słuszna uwaga, pogrzebię w zapasach za innymi typami plecaków 2. j.w. 3. mam zestaw szelek do plecaków MENGa, więc do skorygowania Jak wspomniałem czekam jeszcze na kilka bambetli do niego (głównie lodówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Dalsze zabawy z washem glinkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 Przyjechała czerwona lodówka Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Fajny ten Abrams, te wszystkie dodatkowe elementy na wieży i TUSK sprawiają, że wg mnie ta wersja wygląda najbardziej ciekawie. Chyba kiedyś będę musiał sobie takiego sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 No i ładnie. Żeby te plecaki jeszcze urealnić, to z cienkiego papieru wytnij paseczki i doklej. Zawsze po zapięciu plecaka wiszą jeszcze troczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi