barszczo Napisano 11 Lipca 2016 Napisano 11 Lipca 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Melduję drugi ukończony projekt w Letnim Konkursie. A-1H Skyraider "Miss Eileen" pułkownika Richarda White'a. Model Tamiya malowany farbami Gunze serii H. Kalki pochodzą ze starego modelu Revella. Miłego odbioru : Cytuj
barszczo Napisano 13 Września 2016 Autor Napisano 13 Września 2016 Dzięki panowie, miło mi bardzo . Cytuj
KRL Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 Nie wiem czy można ale teraz już chyba tak: Gratulacje dla mnie numer 1 w kategorii lotnictwo tej edycji konkursu. Cytuj
Solo Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Sympatyczny modelik paskudnego samolotu, ale starannie wykonany i ładnie pomalowany. Plus za jeden z moich ulubionych kamuflaży. Szkodzi tylko nieco ta plama na zbiorniku paliwa, wygląda jakby się coś tam rozlało. Ale ładnie - gratuluję 3 miejsca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi