Daz Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Figurki to nie jest moja mocna strona, i cały czas się ich uczę, szczególnie twarzy, ale chciałem się z Wami podzielić ostatnim nabytkiem, czyli załoga z filmowego czołgu Furia. Jest to zestaw żywiczny bazujący na jednym ze zdjęć z filmu. Skala 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Fajne,z figurkami nie jest źle,ty byś zobaczył moje figsy... pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Poza twarzą Brada Pitta naprawdę fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Rewelacja figurki i Sherman! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Kto to robi, w sensie kto wypuszcza taka żywice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 http://bravo6.diorama.ru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikne Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Ktoś wie Gdzie można teraz kupić te figurki ? Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Pikne Bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi