mandrivecs Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 To,że Hataka wypuściła fajny zestaw to wiem, ale jak mam NATO Green z Tamiyi, ak Interactive, vallejo i Lifecolor. To na grzyba mi kolejny? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Ale ja nie wiem co Ty tam masz Ja zazwyczaj maluję Tamiya albo zieleniami Pactry i mi wystarcza... Nawet w instrukcji IBG od wersji OSSM są podane: PACTRA A31 Vallejo 71.093 HATAKA HTK-A152 Life Color TM004 AK AK796 ...więc w tym przypadku przy zielonym użyję PACTRY, bo już się do niej przyzwyczaiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 No właśnie mam ten zestaw i chce go zrobić z siatkami od m1m. Tylko mi ten kolor mało pasuje. Jakiś ciemny się wydaje... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 No właśnie mam ten zestaw i chce go zrobić z siatkami od m1m. Tylko mi ten kolor mało pasuje. Jakiś ciemny się wydaje... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk To go rozjaśnisz suchym pędzlem... Pamiętaj o wymianie wieży - w zestawie masz OSS-M, a w Afganistanie z siatkami jeździły OSS-D. No i musisz nabyć od Flachy pancerz Rafaela, bo w zestawie jest krajowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Pancerz już mam. Teraz czekam na wieżę. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi