Wojtek-Krowa Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Witam. Przepraszam za brak wrzucania zdjęć ale kamera była niedostępna. To fotografie skończonego modelu oraz w 99% skończonej podstawki,nie ma kartki z podziękowaniami ,ale zabrakło tuszu w drukarce. Przyznam się ,że pierwszy raz malowałem oczy na figurce,przy okazji zrozumiałem ,że kompletnie nie umiem malować figurek . Zdjęcie jak zawsze kiepskie,no ale co poradzę. W rzeczywistości wygląda lepiej,mam nadzieję ,że nikt nie odbierze tego w sposób ,,brzydki model a się zdjęciami zasłania'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Oczy do poprawki, albo wywalic tego ludzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Patrzę sobie na zwieszenie i myślę fajna sprawa. Ale za to góra wieje nudą. Jest za monotonna - trzeba by tam coś jeszce wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Patrzę sobie na zwieszenie i myślę fajna sprawa. Ale za to góra wieje nudą. Jest za monotonna - trzeba by tam coś jeszce wymyślić. a co byś Krzyśku proponował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Trochę zacisków na bokach wieży, przednich płytach, osłonie jarzma. Posypać trochę pigmentem i może parę klamotów na płytę silnikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 szybka i prosta odpowiedź,zaraz pokleję. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi