mtr Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 witam projekt inspirowany pracami Pana Takanori Alba (choc z mniejszym rozmachem ) dla oddania wielkości i z zapałką pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam. Uwielbiam oglądać takie prace, kiedy w naturę wkomponowana jest jakaś scenka, w twoim przypadku dom. Brakuje mi jakiejś postaci, chłopa łowiącego ryby, albo gejszy, coś w tym stylu. Ogólnie bardzo fajna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Kiedy zdjęcie powoli się ładowało, to najpierw myślałem, że to winietka do WH 4K. Potem, że bawisz się w bonsai. Ciekawe podejście, jestem na tak Brakuje mi jakiejś postaci, chłopa łowiącego ryby, albo gejszy, Raczej medytującego mnicha, a gejsza by go rozpraszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Bardzo ciekawa scenka, super!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 dzięki ..... postanowiłem dodać figuranta, z braku takowych na składzie, odpaliłem DREMLa i wytoczyłem jednego ze starej ramki, efekt nie powala(brak zdolności czy coś) ale dla moich potrzeb wystarcza wzrost 10mm...mnich w hakamie... ps.prosze o sugestie co można inaczej lub poprawić-co będę mógł wykorzystać w innych projektach pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi