mtr Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 witam projekt inspirowany pracami Pana Takanori Alba (choc z mniejszym rozmachem ) dla oddania wielkości i z zapałką pozdrawiam Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted August 14, 2016 Super Moderator Share Posted August 14, 2016 Witam. Uwielbiam oglądać takie prace, kiedy w naturę wkomponowana jest jakaś scenka, w twoim przypadku dom. Brakuje mi jakiejś postaci, chłopa łowiącego ryby, albo gejszy, coś w tym stylu. Ogólnie bardzo fajna praca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Kiedy zdjęcie powoli się ładowało, to najpierw myślałem, że to winietka do WH 4K. Potem, że bawisz się w bonsai. Ciekawe podejście, jestem na tak Brakuje mi jakiejś postaci, chłopa łowiącego ryby, albo gejszy, Raczej medytującego mnicha, a gejsza by go rozpraszała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Bardzo ciekawa scenka, super!;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtr Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 dzięki ..... postanowiłem dodać figuranta, z braku takowych na składzie, odpaliłem DREMLa i wytoczyłem jednego ze starej ramki, efekt nie powala(brak zdolności czy coś) ale dla moich potrzeb wystarcza wzrost 10mm...mnich w hakamie... ps.prosze o sugestie co można inaczej lub poprawić-co będę mógł wykorzystać w innych projektach pozdrawiam Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 świetne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts