mtr Napisano 14 Sierpnia 2016 Napisano 14 Sierpnia 2016 witam projekt inspirowany pracami Pana Takanori Alba (choc z mniejszym rozmachem ) dla oddania wielkości i z zapałką pozdrawiam Mariusz Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 14 Sierpnia 2016 Super Moderator Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam. Uwielbiam oglądać takie prace, kiedy w naturę wkomponowana jest jakaś scenka, w twoim przypadku dom. Brakuje mi jakiejś postaci, chłopa łowiącego ryby, albo gejszy, coś w tym stylu. Ogólnie bardzo fajna praca Cytuj
Baas ArK Napisano 14 Sierpnia 2016 Napisano 14 Sierpnia 2016 Kiedy zdjęcie powoli się ładowało, to najpierw myślałem, że to winietka do WH 4K. Potem, że bawisz się w bonsai. Ciekawe podejście, jestem na tak Brakuje mi jakiejś postaci, chłopa łowiącego ryby, albo gejszy, Raczej medytującego mnicha, a gejsza by go rozpraszała Cytuj
mtr Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Napisano 16 Sierpnia 2016 dzięki ..... postanowiłem dodać figuranta, z braku takowych na składzie, odpaliłem DREMLa i wytoczyłem jednego ze starej ramki, efekt nie powala(brak zdolności czy coś) ale dla moich potrzeb wystarcza wzrost 10mm...mnich w hakamie... ps.prosze o sugestie co można inaczej lub poprawić-co będę mógł wykorzystać w innych projektach pozdrawiam Mariusz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi