Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oto mój nowy nabytek a mianowicie E 10 Z trumpka.spacjaFajny model sporo blaszek no i konstrukcja ciekawa P1040770-kopia.jpg P1040767-kopia.jpg P1040765-kopia.jpg P1040763-kopia.jpg

Posted

Te wynalazki hetzero-podobne są ochydne ale w twoim wykonaniu dość elegancko wyglądają...

Posted

Ze śladów eksploatacji wynika że ofensywa czerwcowa była bardzo intensywna...

Jak wykonałeś taką ładną antenę?

Posted

Seria E to prototypy Entwicklungsserie (E-series). Nieprawdziwek:) Swoją drogą bardzo ładny nieprawdziwek.

Posted

To wreszcie te E-10 były używane czy to tylko faza projektowa pozostała??

Posted

Oglądając zdjęcia na forum dochodzę do wniosku że niemieckie pojazdy rdzewiały natychmiast po wyjechaniu z fabryki Może i fajnie to wygląda ale zupełnie nierealnie...

Pozdrawiam

Posted

Ennno na lufie to farba podkladowa chyba ? Ciekawe swoja droga jak byla wytrzymalosc niemieckich luf ? Ile strzalow wytrzymywaly - ktos wie ?

Pozdr.

Pawel

Posted

Dokładnie lufa wymieniona w warsztacie polowym wiec była malowana tylko podkładem a nie rdzą

Posted

Dalej nie wiem, co robi niemiecki pojazd z niemiecką załogą latem 1945 roku? Stoi sobie tak spokojnie, jakby nic się nie działo. Chyba, że mamy do czynienia z serią What If? Czyli Niemcy wygrali II WŚ.

Posted
Dalej nie wiem, co robi niemiecki pojazd z niemiecką załogą latem 1945 roku? Stoi sobie tak spokojnie, jakby nic się nie działo. Chyba, że mamy do czynienia z serią What If? Czyli Niemcy wygrali II WŚ.
- no dokladnie - lato 1945 - to gdzies w okolicach Amuru sie akcja musi dziac... Sam pojazd to takie pancerne Luft'46.

Pozdr.

Pawel

Posted

Duża klasa!!!!! Fajne momenty !!, Szczególnie podoba mi sie oddanie faktury jarzma działa !!!!, super gąski.

Generalnie świetna robota :-)