Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto mój nowy nabytek a mianowicie E 10 Z trumpka.spacjaFajny model sporo blaszek no i konstrukcja ciekawa P1040770-kopia.jpg P1040767-kopia.jpg P1040765-kopia.jpg P1040763-kopia.jpg

Napisano

Te wynalazki hetzero-podobne są ochydne ale w twoim wykonaniu dość elegancko wyglądają...

Napisano

Ze śladów eksploatacji wynika że ofensywa czerwcowa była bardzo intensywna...

Jak wykonałeś taką ładną antenę?

Napisano

Przepraszam - co oni robili latem 1945 roku? Nie powinni być zdemilitaryzowani?

Napisano

Seria E to prototypy Entwicklungsserie (E-series). Nieprawdziwek:) Swoją drogą bardzo ładny nieprawdziwek.

Napisano

To wreszcie te E-10 były używane czy to tylko faza projektowa pozostała??

Napisano

Oglądając zdjęcia na forum dochodzę do wniosku że niemieckie pojazdy rdzewiały natychmiast po wyjechaniu z fabryki Może i fajnie to wygląda ale zupełnie nierealnie...

Pozdrawiam

Napisano

Ennno na lufie to farba podkladowa chyba ? Ciekawe swoja droga jak byla wytrzymalosc niemieckich luf ? Ile strzalow wytrzymywaly - ktos wie ?

Pozdr.

Pawel

Napisano

Dokładnie lufa wymieniona w warsztacie polowym wiec była malowana tylko podkładem a nie rdzą

Napisano

Dalej nie wiem, co robi niemiecki pojazd z niemiecką załogą latem 1945 roku? Stoi sobie tak spokojnie, jakby nic się nie działo. Chyba, że mamy do czynienia z serią What If? Czyli Niemcy wygrali II WŚ.

Napisano
Dalej nie wiem, co robi niemiecki pojazd z niemiecką załogą latem 1945 roku? Stoi sobie tak spokojnie, jakby nic się nie działo. Chyba, że mamy do czynienia z serią What If? Czyli Niemcy wygrali II WŚ.
- no dokladnie - lato 1945 - to gdzies w okolicach Amuru sie akcja musi dziac... Sam pojazd to takie pancerne Luft'46.

Pozdr.

Pawel

Napisano

Duża klasa!!!!! Fajne momenty !!, Szczególnie podoba mi sie oddanie faktury jarzma działa !!!!, super gąski.

Generalnie świetna robota :-)