Dorotka Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Popatrzem se ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 @Dorotka nie ma co :D:D ale jest szansa, że skończę przed końcem roku .... nie spinając się na błędy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2024 Cześć, skończyłem uff wyszło jak wyszło, z szybą wtopiłem ale mogę przynajmniej wyciągnąć wnioski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Stycznia 2024 Share Napisano 7 Stycznia 2024 wstydu nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Stycznia 2024 Share Napisano 7 Stycznia 2024 Jak na 7 lat "roboty" mogłoby być lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi