Marwaw Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Witam. Dotarłem do końca mojego drugiego warsztatu konkursowego. W tym miejscu serdecznie dziękuję wszystkim co zaglądali do wątku warsztatowego i kibicowali mi podczas budowy. Zupełnie niespodziewanie dla mnie wyszedł mi warsztat vintage, nie zdawałem sobie sprawy, że biorę na warsztat czterdziestoletni, ale w dalszym ciągu niezły zestaw. Kleiło się go bardzo przyjemnie. A teraz najważniejsze, czyli galeria: Tak wygląda model w całej okazałości. Na zdjęciach poniżej jest moja interpretacja tematu konkursu czyli "Lato". Moja "Letnia szarża". Moim zamysłem było pokazanie okrętu płynącego z pełną prędkością po nieco wzburzonym morzu, tak jak często wyglądał Bałtyk tego lata. Pogoda taka sobie do plażowania i wylegiwania się na piachu, ale okręty na takim morzu wyglądają najlepiej. Japończycy byli mistrzami w nocnych starciach. Dlatego postanowiłem pobawić się trochę aparatem, smartfonem i kilkoma gadżetami. starałem uzyskać się efekt uchwycenia okrętu w snop światła reflektora innego okrętu: Więcej zdjęć IJN Yahagi znajduje się tutaj: http://modelarstwo.koszalin.pl/sokol/modelarstwo.koszalin.pl/index.php/component/rsgallery2/category/45 Zapraszam zatem do oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted August 29, 2016 Super Moderator Share Posted August 29, 2016 Edit Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratulacje. To była naprawdę szarża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raval74 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratuluję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmald Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Dla mnie pod względem estetycznym najfajniejszy model tej kategorii! Dodatkowo całe mnóstwo świetnych detali. Jak zwykle świetna praca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted September 13, 2016 Super Moderator Share Posted September 13, 2016 ... no i zdjęcia nocne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 ...okazuje się, że to nie jest wcale takie trudne, ale będę jeszcze to dopracowywał. Dzięki wszystkim za oddane głosy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted October 15, 2016 Author Share Posted October 15, 2016 Wczoraj dostałem przesyłkę od Reflecta: Nagrody dotarły już wcześniej. Serdecznie dziękuję za super zabawę i atmosferę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts