Marwaw Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Witam. Dotarłem do końca mojego drugiego warsztatu konkursowego. W tym miejscu serdecznie dziękuję wszystkim co zaglądali do wątku warsztatowego i kibicowali mi podczas budowy. Zupełnie niespodziewanie dla mnie wyszedł mi warsztat vintage, nie zdawałem sobie sprawy, że biorę na warsztat czterdziestoletni, ale w dalszym ciągu niezły zestaw. Kleiło się go bardzo przyjemnie. A teraz najważniejsze, czyli galeria: Tak wygląda model w całej okazałości. Na zdjęciach poniżej jest moja interpretacja tematu konkursu czyli "Lato". Moja "Letnia szarża". Moim zamysłem było pokazanie okrętu płynącego z pełną prędkością po nieco wzburzonym morzu, tak jak często wyglądał Bałtyk tego lata. Pogoda taka sobie do plażowania i wylegiwania się na piachu, ale okręty na takim morzu wyglądają najlepiej. Japończycy byli mistrzami w nocnych starciach. Dlatego postanowiłem pobawić się trochę aparatem, smartfonem i kilkoma gadżetami. starałem uzyskać się efekt uchwycenia okrętu w snop światła reflektora innego okrętu: Więcej zdjęć IJN Yahagi znajduje się tutaj: http://modelarstwo.koszalin.pl/sokol/modelarstwo.koszalin.pl/index.php/component/rsgallery2/category/45 Zapraszam zatem do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje. To była naprawdę szarża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Dla mnie pod względem estetycznym najfajniejszy model tej kategorii! Dodatkowo całe mnóstwo świetnych detali. Jak zwykle świetna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 ... no i zdjęcia nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 ...okazuje się, że to nie jest wcale takie trudne, ale będę jeszcze to dopracowywał. Dzięki wszystkim za oddane głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Wczoraj dostałem przesyłkę od Reflecta: Nagrody dotarły już wcześniej. Serdecznie dziękuję za super zabawę i atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi