erolo2000 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witajcie Waszmościowie Skończony Universal Carrier z 10 Brygady Kawalerii Pancernej - 1 Polska Dywizja Pancerna . Malowanie Pędzle jak to u mnie . Układ jezdny od modeltrans - za ciężki na moje paluchy i oczy był ten pudełkowy Po malowaniu i kalkach: Gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Podoba mi się ten szkrab! Robiłem wersję Mk.II więc wiem ze łatwo nie jest . Gąski z kołami są żywiczne? To duże ułatwienie... ja zrobiłem z blach Parta i nie było łatwo. Te z pudełka moim zdaniem nie wyglądają źle, ale skoro były w komplecie. Chyba cieniowałeś buty, a na pewno przednią, skośną płytę... ja tego nie zrobiłem i żałowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Bardzo ładny szkrabik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Szkarbik naprawdę wdzięczy w realu - miło ,że Wam spasował .No trochę pościeniałem ścianki , ale przyszła mi ochota jak był już poklejony - skrobałem tak ,żeby nie poniszczyć wnętrzności - ideału nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Bardzo udany. Gratuluję. Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Toż to ledwo widać. Tylko podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Kochany szkrab! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Września 2016 Autor Share Napisano 5 Września 2016 Podziękował raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi