erolo2000 Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Witajcie Waszmościowie Skończony Universal Carrier z 10 Brygady Kawalerii Pancernej - 1 Polska Dywizja Pancerna . Malowanie Pędzle jak to u mnie . Układ jezdny od modeltrans - za ciężki na moje paluchy i oczy był ten pudełkowy Po malowaniu i kalkach: Gotowy: Cytuj
SławekK Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Podoba mi się ten szkrab! Robiłem wersję Mk.II więc wiem ze łatwo nie jest . Gąski z kołami są żywiczne? To duże ułatwienie... ja zrobiłem z blach Parta i nie było łatwo. Te z pudełka moim zdaniem nie wyglądają źle, ale skoro były w komplecie. Chyba cieniowałeś buty, a na pewno przednią, skośną płytę... ja tego nie zrobiłem i żałowałem . Cytuj
erolo2000 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Napisano 30 Sierpnia 2016 Szkarbik naprawdę wdzięczy w realu - miło ,że Wam spasował .No trochę pościeniałem ścianki , ale przyszła mi ochota jak był już poklejony - skrobałem tak ,żeby nie poniszczyć wnętrzności - ideału nie ma . Cytuj
Gerd Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Bardzo udany. Gratuluję. Wygląda świetnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi