Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Przedstawiam galerię modelu, który rodził się w ogromnym tempie; dwa miesiące zajęło mi projektowanie blacharki i oczekiwanie na nią. Potem to już wszystko potoczyło się bardzo szybko, pod ogólną presją czasu, co nie zawsze wyszło na dobre. Moje zmagania tutaj http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=221&t=53889. A poniżej efekty czteromiesięcznej walki Liczę, że Wam się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje, Najlepszy model w klasie.Swoje blaszki i świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Gratulacje,Najlepszy model w klasie.Swoje blaszki i świetne malowanie. Dzięki ale najlepszy w klasie to wszak U-boocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Ubot jest super ale z 700 to ciężko porównywać.Na ekranie monitora są takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Świetny jest detale w 1/700 rozwalają. Myślę, że gdybyś zrobił lepsze zdjęcia mój model mógłby się schować i piszę to całkiem szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Świetny jest detale w 1/700 rozwalają. Myślę, że gdybyś zrobił lepsze zdjęcia mój model mógłby się schować i piszę to całkiem szczerze.Dzięki serdeczne - całość robiona w popłochu a to nigdy nie wychodzi na dobre Będę zmieniał olinowanie, dojdzie troszkę samolotów więc jako tako będzie się prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Gratuluję i ja. Projekt i wykonanie blach, pełen szacun, naprawdę pomyśl nad produkcją seryjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 14 Września 2016 Bardzo, bardzo mi się podoba ten lotniskowiec! Mój faworyt :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Moje gratulacje Będę zmieniał olinowanie, dojdzie troszkę samolotów więc jako tako będzie się prezentował Dobra decyzja, model będzie jeszcze lepiej wyglądał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Września 2016 Gratuluję i ja. Projekt i wykonanie blach, pełen szacun, naprawdę pomyśl nad produkcją seryjną.Dzięki Blachy pod produkcję seryjną powinny być mało skomplikowane w montażu; w moim tym przypadku czasami musiałem zastosować niestandardową kolejność klejenia, by je zamontować Jednym słowem - kombinacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi