Super Moderator Marcin Rogoza Posted August 31, 2016 Super Moderator Share Posted August 31, 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Przedstawiam galerię modelu, który rodził się w ogromnym tempie; dwa miesiące zajęło mi projektowanie blacharki i oczekiwanie na nią. Potem to już wszystko potoczyło się bardzo szybko, pod ogólną presją czasu, co nie zawsze wyszło na dobre. Moje zmagania tutaj http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=221&t=53889. A poniżej efekty czteromiesięcznej walki Liczę, że Wam się spodoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted August 31, 2016 Super Moderator Share Posted August 31, 2016 Edit Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratulacje, Najlepszy model w klasie.Swoje blaszki i świetne malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted September 13, 2016 Author Super Moderator Share Posted September 13, 2016 Gratulacje,Najlepszy model w klasie.Swoje blaszki i świetne malowanie. Dzięki ale najlepszy w klasie to wszak U-boocik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Ubot jest super ale z 700 to ciężko porównywać.Na ekranie monitora są takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raval74 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratuluję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmald Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Świetny jest detale w 1/700 rozwalają. Myślę, że gdybyś zrobił lepsze zdjęcia mój model mógłby się schować i piszę to całkiem szczerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted September 13, 2016 Author Super Moderator Share Posted September 13, 2016 Świetny jest detale w 1/700 rozwalają. Myślę, że gdybyś zrobił lepsze zdjęcia mój model mógłby się schować i piszę to całkiem szczerze.Dzięki serdeczne - całość robiona w popłochu a to nigdy nie wychodzi na dobre Będę zmieniał olinowanie, dojdzie troszkę samolotów więc jako tako będzie się prezentował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Gratuluję i ja. Projekt i wykonanie blach, pełen szacun, naprawdę pomyśl nad produkcją seryjną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted September 14, 2016 Super Moderator Share Posted September 14, 2016 Bardzo, bardzo mi się podoba ten lotniskowiec! Mój faworyt :-) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Moje gratulacje Będę zmieniał olinowanie, dojdzie troszkę samolotów więc jako tako będzie się prezentował Dobra decyzja, model będzie jeszcze lepiej wyglądał Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted September 15, 2016 Author Super Moderator Share Posted September 15, 2016 Gratuluję i ja. Projekt i wykonanie blach, pełen szacun, naprawdę pomyśl nad produkcją seryjną.Dzięki Blachy pod produkcję seryjną powinny być mało skomplikowane w montażu; w moim tym przypadku czasami musiałem zastosować niestandardową kolejność klejenia, by je zamontować Jednym słowem - kombinacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts