PabloA Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Witam, Prezentuję kolejnego patyczaka w mojej kolekcji:) Dwumiejscowy Typhoon w barwach RAF-u. Model prosto z pudełka, główne kolorki to Gunze H308 oraz H334. Bardzo miły modelik, choć sporo roboty było z dużą ilością kalek pomimo niewielkiego rozmiaru modelu Zapraszam do oglądania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Ostatnio macałem takiego w Auchan, ale promocja się skończyła i kosztował 27zł to odpuściłem ;) Model bardzo fajny. Mogłeś troszkę od wewnątrz wyszlifować dysze, żeby nie były takie grubaśne. Kalek sporo, ale są "w skali" i wyglądają bardzo dobrze. Kuszą te mikrusy, oj kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Bardzo sympatyczny modelik, nawet jak na pudełkowca. Podoba mi się sposób prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Bardzo ładny samolocik, bardzo ładnie wykonany. Nie lubię jednak tych revellowskich maleństw, przez te monstrualnie grube linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Hej PabloA! Twój model bardzo ładnie się prezentuje. Na skrzydłach widać subtelne cienie. Czy robiłeś na nim preshading? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Dziękuję za miłe komentarze ;) Hej PabloA! Twój model bardzo ładnie się prezentuje. Na skrzydłach widać subtelne cienie. Czy robiłeś na nim preshading? Preshading robiłem ale nie jest on zbyt widoczny, a te cienie na skrzydłach to pastele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Ja ostatnio eksperymentowałem z preshadingiem robionym cienkopisem i średnio to wyszło. Kładę cieniutkie warstwy i chyba jeszcze jedną psiknę żeby zniwelować kontrast, a potem również pobawię się pastelami. Model jest super! Teraz dawaj następny w projekcie grupowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi