jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Witam. Prezentuje model śmigłowca UH1 twin huey od Dragona w skali 1:35. Model prosto z pudła - malowanie producenta. Oglądajcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziki888 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Fajne modele powrzucałeś bardzo m i się podobają :-D Napisz proszę jak osiągnąłeś efekt "zawieszenia" i braku cienia na ostatnich sześciu zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Mam zrobiony z przeźroczystej plexy stojaczek do modeli taką stopo noge - później na fotografii usuwam tylko krawędzie plexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Bardzo! bardzo! mi się podoba! tło jak robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Mam zrobiony z przeźroczystej plexy stojaczek do modeli taką stopo noge - później na fotografii usuwam tylko krawędzie plexy A możesz przy okazji jej fotę wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Zdjęcie podstawki z plexy zrobię i dodam - ale poszperałem w zdjęciach i ten model fotografowałem jednak przy użyciu stojaka z odpowiednio wygiętego drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Kolejny świetny model. A możesz zdradzić jak doświetlasz modele do zdjęć (ile lamp)? Bo nie widać nawet kawałka cienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Używam 3 lamp - dwie z boku i jedna od góry. Dodatkowo tło fotograficzne - w rezultacie cienie znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Niestety nie mogę wykonać tego zdjęcia bo korzystam w pracy z firmowego sprzętu na prywatne cele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 fajne śmigło tobie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi