kowal76 Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 Super to wygląda. Te kalki imitujące wnętrze to bardzo fajna sprawa. Może do swojego lotowskiego takowe zastosuję. Ja właśnie się zabrałem za 101. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 kalki imitujace wnetrze urywają dupe !! Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 Fajne są ale na żywo trochę tracą.Zdjęcia dają zbliżenie i koncentracje tylko na samolocie. Tak czy siak kolejne pasażery będą też w technologii 3D windows. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Marca 2017 Autor Share Napisano 27 Marca 2017 Bardzo dobre kalkomanie.Oprócz podstawowych oznaczeń jest też trochę uplastyczniających dodatków na luki inspekcyjne,światła itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Piękna robota. Szczerze zazdroszczę efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Extra! Kiedyś też tak będę umiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 Dzięki Powoli zbliża się koniec i zastanawiam się na ile go ubrudzić.Generalnie pasażery to raczej czyściochy,aczkolwiek Tupolew potrafi być ostro zakopcony w tylnej część. Sam model jest spory,ale wielkość wycieków smug itp musi pasować do skali.Poza tym na białym to każdą kropkę widać. Ktoś ma jakieś sugestie,pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Bardzo fajnie wygląda. A łosz będzie ?. Ja w swoim też planuje okopcenia za silnikami oraz leciutkie brudzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Do brudzenia polecam 'cienie do powiek' Tamiya. Można nimi fajnie, nie za mocno, dozowac weathering. Raz też używałem X-19 smoke i też efekt, zwłaszcza okopcen był, dla mnie, ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkoto Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Piękny projekt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Marca 2017 Autor Share Napisano 29 Marca 2017 Piękny projekt ;) Epicki to będzie grubas Tristar dopiero;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 tak sobie brudzę jakiś taki brudny mi się wydaje choć do oryginału mu dużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Lubię takie sterane liniowce - dobrze to Twoje wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Już na kółkach; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Dla mnie bomba . Nie za dużo poleciałeś metalizerem na silnikach z przodu ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Za dużo to mało powiedziane,muszę teraz się pogimnastykować bo trzymają się i nie mogę urwać. edyta gniotsa nie łamiotsa,udało się oderwać bez uszkodzeń Swoją drogą to człowiek miliony razy ogląda zdjęcia a i tak potrafi się zafiksować i popełni błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 W mojej miniaturze już też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Gotowy Mój pierwszy cywil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi