daffy Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Widziałem na YouTube takie coś, jest to arkusz a4 z plastiku a w nim różne rozmiary kółek w skali 1:35 do różnych pojazdów. Wystarczy przyłożyć do "formy" i psiknąć aerografem a wychodzi równie obramowanie kółka. Szukałem takie coś w necie ale nie wiem jakie zapytanie zadać aby to znaleźć(pewnie po angielsku). Czy ktoś kto ma coś takiego mógłby mi podpowiedzieć gdzie takie cudo kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2016 Wiem o co chodzi. Tu masz link co znalazłem w Google. Są też przyrządy geometryczne z otworami różnej średnicy, też można z nich korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Są maski, są szablony, jest tego bardzo dużo do malowania kółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffy Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 Dziękuje za podpowiedz. Mask wheel tank, a konkretniej german mask wheel tank bo to do pzIV. Znalazłem szablony w sklepie swiatbarw. Dziękuje za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Sprawdź czy Eduard nie zrobił masek do tego konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 jasne, że robi: np. http://www.hobbysta.pl/ausf-wheel-mask-135-tamiya-maski-p-24071.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi