Mark666 Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Poszukuję takiej farby. Można to kupić u nas ? Wie ktoś,coś ? Potrzeba mi dwie sztuki. Sorry pomyliłem miejsca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Najbliżej (chyba) dostaniesz taką farbę tutaj. Tu masz mapkę ze sklepami sprzedającymi ZP. W kraju prawdopodobnie tylko znany portal aukcyjny Są różne opinie o Zero Paints. Zaletą jest gama kolorów dedykowanych do konkretnych samochodów. Jednak są to farby samochodowe, które można bez problemu dorobić w dobrych mieszalniach. Bez czekania i płacenia za przesyłkę. Że o cenie samej farby nie wspomnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Września 2016 Autor Share Napisano 30 Września 2016 Dzięki Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Polecam te farby, gotowe do aero, schna piorunem, skala kolorow wyjatkowa, zwlaszcza ze wzgledu na liczne warianty metalic. Np arctic blue, typowy dla ac cobra, nie do dostania gdzie indziej. Oczywiscie jesli auto ma byc blyszczacym czarnym to w tym momencie producent obojetny ale przy kolorach to juz widac. Clear ktory jest do nich dedykowany tez genialny. W Polsce ich nie ma, osobiscie kupuje na hiroboy.com i przesylka, moze drogo ale warto poza tym jak sie zamowi dla kilku modeli to nieco lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 16 Października 2016 Może się podepnę do zakupów? http://www.hiroboy.com/shop.php?p=each_manufacturers&id=46&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Okolo miesiac temu nabylem zapas do kolejnych dwoch modeli, wiec nie planuje. Dodam, ze sloiczek 60ml wystarcza na model skali 1/16 bez problemu. Taka pojemnosc obleci dwa modele 1/24 spokojnie. Jak ktos z Wawy to moj arctic blue oddam za darmo (zostalo mi 40-50%). Trzeba to zurzyc bo buteleczka otwarta i nie moze stac wiecznie, a ja nie mam pojecia kiedy znowu pomaluje cos w arctic blue dajcie znac, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Odświeżam temat, będę zamawiał farby i klar czy ktoś chce się podłączyć pod zakupy? Zamawiamy z Car_model_kit najtaniej wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 W Polsce ZP można kupić w agtom i plastmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Nie mają klaru diamond :( w sumie to nie mają żadnego "gloss" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Warto jeszcze zerknąć tutaj. Nie wiem jak wychodzi porównanie cenowe, ale zawsze to w kraju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaba4321 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Warto jeszcze zerknąć tutaj.Nie wiem jak wychodzi porównanie cenowe, ale zawsze to w kraju .... Witajcie. Ja w Belgii za ten sam clear płace 22€ wiec przebitka spora, wiadomo tylko są koszty przesyłki, ale biorąc kilka rzeczy wszystko się zazębia. Polecam sklep. http://dominomodel.be/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Warto jeszcze zerknąć tutaj.Nie wiem jak wychodzi porównanie cenowe, ale zawsze to w kraju .... Tutaj towar nie dostępny. Namierzyłem już ich, ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi