Jump to content

ZERO PAINTS

Mark666
 Share

Recommended Posts

Najbliżej (chyba) dostaniesz taką farbę tutaj.

Tu masz mapkę ze sklepami sprzedającymi ZP.

W kraju prawdopodobnie tylko znany portal aukcyjny

Są różne opinie o Zero Paints. Zaletą jest gama kolorów dedykowanych do konkretnych samochodów. Jednak są to farby samochodowe, które można bez problemu dorobić w dobrych mieszalniach. Bez czekania i płacenia za przesyłkę.

Że o cenie samej farby nie wspomnę....

• 3 weeks later...

Polecam te farby, gotowe do aero, schna piorunem, skala kolorow wyjatkowa, zwlaszcza ze wzgledu na liczne warianty metalic. Np arctic blue, typowy dla ac cobra, nie do dostania gdzie indziej. Oczywiscie jesli auto ma byc blyszczacym czarnym to w tym momencie producent obojetny ale przy kolorach to juz widac. Clear ktory jest do nich dedykowany tez genialny. W Polsce ich nie ma, osobiscie kupuje na hiroboy.com i przesylka, moze drogo ale warto poza tym jak sie zamowi dla kilku modeli to nieco lepiej. Pozdrawiam.

Okolo miesiac temu nabylem zapas do kolejnych dwoch modeli, wiec nie planuje. Dodam, ze sloiczek 60ml wystarcza na model skali 1/16 bez problemu. Taka pojemnosc obleci dwa modele 1/24 spokojnie. Jak ktos z Wawy to moj arctic blue oddam za darmo (zostalo mi 40-50%). Trzeba to zurzyc bo buteleczka otwarta i nie moze stac wiecznie, a ja nie mam pojecia kiedy znowu pomaluje cos w arctic blue dajcie znac, pozdrawiam.

• 11 months later...
Warto jeszcze zerknąć tutaj.

Nie wiem jak wychodzi porównanie cenowe, ale zawsze to w kraju ....

Witajcie.

Ja w Belgii za ten sam clear płace 22€ wiec przebitka spora, wiadomo tylko są koszty przesyłki, ale biorąc kilka rzeczy wszystko się zazębia.

Polecam sklep.

http://dominomodel.be/