zakurzony Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 W ramach ponownego umieszczenia zaginionej galerii Kugelblitz z Maco plus blaszki Parta dedykowane do revellowskiego Pz.Kpfw IV H Wypraska w dużej mierze zresztą oparta na tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Już ten model komplementowałem, ale że posty zaginęły , to znów napisze że jest fajny. Masz swój charakterystyczny styl i sposób malowania, po którym łatwo wyróżnić twoje model, ale to dobry styl . Jak Maco bazuje na Revellu to dla mnie duży plus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Bardzo ładny i ciekawy model(sam bym go kupił pomimo ze lubię samoloty ale musiałby być ze wnętrzem a nie wiem czy taki jest w sprzedaży ). Gratulacje . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Model ładny. Mam jednak wrażenie że ten żółty jest za żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 Dziękuję za opinie. Żółty na zdjęciach mnie też nieco razi, na szczescie w rzeczywistości jest mniej żółtego w tym żółtym Ewidentnie mam problemy z fotografowaniem tego koloru, bo rownież w przypadku innych modeli malowanych odcieniami piaskowego czy wlasnie dunkelgelbem na zdjęciach wychodzi podobny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Ładniusi Ja tez ma problemy z oddaniem koloru modelu na fotkach.wychodzi jakieś przekłamanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi