zakurzony Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 W ramach ponownego umieszczenia zaginionej galerii Kugelblitz z Maco plus blaszki Parta dedykowane do revellowskiego Pz.Kpfw IV H Wypraska w dużej mierze zresztą oparta na tym modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Już ten model komplementowałem, ale że posty zaginęły , to znów napisze że jest fajny. Masz swój charakterystyczny styl i sposób malowania, po którym łatwo wyróżnić twoje model, ale to dobry styl . Jak Maco bazuje na Revellu to dla mnie duży plus . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin94 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Bardzo ładny i ciekawy model(sam bym go kupił pomimo ze lubię samoloty ale musiałby być ze wnętrzem a nie wiem czy taki jest w sprzedaży ). Gratulacje . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Model ładny. Mam jednak wrażenie że ten żółty jest za żółty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Dziękuję za opinie. Żółty na zdjęciach mnie też nieco razi, na szczescie w rzeczywistości jest mniej żółtego w tym żółtym Ewidentnie mam problemy z fotografowaniem tego koloru, bo rownież w przypadku innych modeli malowanych odcieniami piaskowego czy wlasnie dunkelgelbem na zdjęciach wychodzi podobny efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Ładniusi Ja tez ma problemy z oddaniem koloru modelu na fotkach.wychodzi jakieś przekłamanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts