Michal_G Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 PiterATS sylwetka 217-ki którą wrzuciłeś jest błędna - na zdjęciu które wrzuciłem wcześniej widać wyraźnie późną kopułkę dowódcy z pojedynczym włazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Października 2016 PiterATS sylwetka 217-ki którą wrzuciłeś jest błędna - na zdjęciu które wrzuciłem wcześniej widać wyraźnie późną kopułkę dowódcy z pojedynczym włazem. A po czym poznać, że poniższa plansza zawiera kopułkę inną? http://s102.photobucket.com/user/PiterATS/media/6_zps8pnbkuik.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Po położeniu peryskopu - w wersji z pojedynczym włazem powinien być trochę bardziej z przodu (w nieruchomej części dachu wieży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Oczywiście moje niedopatrzenie z Teciakiem 217. Wczesną kopułkę można poznać też po tym, że jest bardziej kanciasta w widoku od boku. Jest też mniejsza, ale tego nie każdy może się dopatrzyć na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Października 2016 nie każdy może się dopatrzyć na zdjęciach.Tak - ja jestem właśnie tym "nie każdym" - dlatego wdzięczny jestem, że mnie wspomagacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Parę lat temu jak byłem w temacie to nieodmiennie polecałem mix dragona i UM. Z dragona bierzemy kadłub, wieżę, koła, plus co ładniejsze detale, z UM gąsienice (pasują do dragona prawie, że idealnie a wyglądają dużo lepiej) plus detale które wyglądają lepiej od dragonowskich (z tego co pamiętam to chyba brałem lampę, km a na pewno zbiorniki paliwa które w dragonie mają koszmarne szpary). Nie wiem jak teraz, kiedyś tetki z Uma były po parę (na pewno poniżej 20) złotych i całość nie wychodziła jakoś mega drogo. W mojej galerii jak masz ochotę rzucić okiem jest T-34/85 (starszy braciszek i suczka zbudowane na identycznym miksie zresztą też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Listopada 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Listopada 2016 Dzięki za sugestie Planowałem zrobić miksa z użyciem Dragona ale jest niedostępny a nie chce mi się czekać i polować na niego. Stąd też poszedłem w Revella + dodatki. Całość moich zmagań będzie można śledzić w świeżym wątku http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=55933 Liczę, że wspólnymi siłami uda się zrobić przyzwoitą replikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi