Stojkovic Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2017 Jak zwykle budowa a w zasadzie wykańczanie Flammpanzera się przeciąga... Nieco poobijałem dodane niedawno rurki by pasowały do całości. Dopasowywałem też nieco KM do osłony Nauczka na przyszłość - od razu w czasie budowy składać gąsienice. Teraz mi się strasznie nie chce - wydaje się to totalnie nienaturalnym procesem w kolejności budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Lutego 2017 Autor Share Napisano 4 Lutego 2017 Witajcie, W tak zwanym międzyczasie spędziłem pół godziny na nawlekaniu w uchwyty liny/przewodu do tankowania mieszanki zapalającej z tyłu. W najbliższym czasie pobrudze spód modelu przed nakładaniem kół i gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Witajcie, Powoli brnę do końca. Dzisiaj spędziłem trochę czasu na brudzeniu podwozia i gąsienic. Gęsi już z obu stron ułożone jak trzeba, ale za słabe światło miałem by zrobić fotki. Nadrobię w sobotę jak będę brudził wnętrza kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Daj mi jeszcze szansę ;) W sobotę zrobię lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2017 No to ogień. Idealnie nie jest, ale po partyzancku fotki zrobiłem nieco lepsze. Po sesji lekko przykurzyłem jeszcze koła i dodałem zewnętrzne obręcze. Przemyślałem też wstępną koncepcję ułożenia załogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Witajcie, Chłopaki wklejone wraz z miotaczami. W trakcie klejenia walczyłe mocno z rurkami od sprzętu miotacza i figurkami, żeby to pomieścić wewnątrz. Nie obyło się bez ułamań i kilku wiązanek, bo wszystko jest straszliwie delikatne tam i każde dopasowanie figurki może spowodować jakieś uszkodzenia. Dzisiaj zrobię nieco lepsze fotki przed galerią końcową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Zapraszam do galerii Końcowej. viewtopic.php?f=68&t=58548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi