Stojkovic Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Napisano 28 Stycznia 2017 Jak zwykle budowa a w zasadzie wykańczanie Flammpanzera się przeciąga... Nieco poobijałem dodane niedawno rurki by pasowały do całości. Dopasowywałem też nieco KM do osłony Nauczka na przyszłość - od razu w czasie budowy składać gąsienice. Teraz mi się strasznie nie chce - wydaje się to totalnie nienaturalnym procesem w kolejności budowy Cytuj
Stojkovic Napisano 4 Lutego 2017 Autor Napisano 4 Lutego 2017 Witajcie, W tak zwanym międzyczasie spędziłem pół godziny na nawlekaniu w uchwyty liny/przewodu do tankowania mieszanki zapalającej z tyłu. W najbliższym czasie pobrudze spód modelu przed nakładaniem kół i gąsienic. Cytuj
Stojkovic Napisano 30 Marca 2017 Autor Napisano 30 Marca 2017 Witajcie, Powoli brnę do końca. Dzisiaj spędziłem trochę czasu na brudzeniu podwozia i gąsienic. Gęsi już z obu stron ułożone jak trzeba, ale za słabe światło miałem by zrobić fotki. Nadrobię w sobotę jak będę brudził wnętrza kół. Cytuj
Stojkovic Napisano 31 Marca 2017 Autor Napisano 31 Marca 2017 Daj mi jeszcze szansę ;) W sobotę zrobię lepsze. Cytuj
Stojkovic Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Napisano 1 Kwietnia 2017 No to ogień. Idealnie nie jest, ale po partyzancku fotki zrobiłem nieco lepsze. Po sesji lekko przykurzyłem jeszcze koła i dodałem zewnętrzne obręcze. Przemyślałem też wstępną koncepcję ułożenia załogi Pozdrawiam Cytuj
Stojkovic Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Napisano 17 Kwietnia 2017 Witajcie, Chłopaki wklejone wraz z miotaczami. W trakcie klejenia walczyłe mocno z rurkami od sprzętu miotacza i figurkami, żeby to pomieścić wewnątrz. Nie obyło się bez ułamań i kilku wiązanek, bo wszystko jest straszliwie delikatne tam i każde dopasowanie figurki może spowodować jakieś uszkodzenia. Dzisiaj zrobię nieco lepsze fotki przed galerią końcową. Cytuj
Stojkovic Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Napisano 8 Czerwca 2017 Zapraszam do galerii Końcowej. viewtopic.php?f=68&t=58548 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi