zloty Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Kolejny A-model.Tym razem to IS-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Kurcze, miałem nadzieję, że faktycznie zrobiłeś legendarny składak Wigry 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Taki mały, że aż śmieszny bardzo fajny samolocik, podoba mi się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Grzes,to do dzieła. WojtosDK,miło że się Tobie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Kurcze, miałem nadzieję, że faktycznie zrobiłeś legendarny składak Wigry 3... Z tą samą nadzieją otwierałem wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 ładny - jak by nie było - składak może nie dla wszystkich jest oczywiste że ten samolot po starcie wciągał dolne skrzydła w boki kadłuba i dół górnego płata pozdr! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Listopada 2016 Autor Share Napisano 2 Listopada 2016 To kto się podejmie zrobienia legendy kolarstwa w 72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi