Michal_G Napisano 13 Maja 2017 Napisano 13 Maja 2017 Ja w swojej 217-ce wykorzystałem kalki z Topshotsa o T-34. Co prawda były przeznaczone dla T-34/76 o tym samym numerze taktycznym ale poza nieco innym krojem cyfr jak najbardziej podeszły (może ktoś z Kolegów ma i nie potrzebuje?). Poza tym można spróbować coś "poskładać" - "kuricę" podebrać z któregoś z zestawów kalek od Toro Models (tylko nie weź powojennego orła bez korony, 1 Armia malowała zdecydowanie inne orły) a numer poskładać z różnych pozostałości czy kalek z samymi cyframi. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Maja 2017 Autor Super Moderator Napisano 13 Maja 2017 Tak, zastanawiałem się nad różnymi opcjami, włącznie z odręcznym malowaniem. Oglądałem również Twoją pracę. Stwierdziłem jednak, że nie chcę robić takiej składaniny - stąd rozrysuję sobie i poproszę kogoś o wydrukowanie. Przyjdzie trochę poczekać, ale w końcu nigdzie się nie spieszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi