Michal_G Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Ja w swojej 217-ce wykorzystałem kalki z Topshotsa o T-34. Co prawda były przeznaczone dla T-34/76 o tym samym numerze taktycznym ale poza nieco innym krojem cyfr jak najbardziej podeszły (może ktoś z Kolegów ma i nie potrzebuje?). Poza tym można spróbować coś "poskładać" - "kuricę" podebrać z któregoś z zestawów kalek od Toro Models (tylko nie weź powojennego orła bez korony, 1 Armia malowała zdecydowanie inne orły) a numer poskładać z różnych pozostałości czy kalek z samymi cyframi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Maja 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Maja 2017 Tak, zastanawiałem się nad różnymi opcjami, włącznie z odręcznym malowaniem. Oglądałem również Twoją pracę. Stwierdziłem jednak, że nie chcę robić takiej składaniny - stąd rozrysuję sobie i poproszę kogoś o wydrukowanie. Przyjdzie trochę poczekać, ale w końcu nigdzie się nie spieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi