Daz Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Coś nietypowego, Rosyjski 1K17 , pojazd dziwny, i powiem szczerze że takiej ilości elementów do złożenia, u innych producentów nie znajdzie się. Każdy niby prosty element, który np u Tamiya był by całością tutaj jest rozbity na 5-7 mniejszych do złożenia. Wyszedł następująco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Ogólnie mi się podoba. Jest pare słabych miejsc - np. mogłeś rozwiercić reflektor i zalac go jakims przezroczystym wypełniaczem. Gąsienice przetrzeć metalizerem w miejscach gdzie się wycierają. Ślady zużycia w niektórych miejscach zrobionę trochę byle jak. Natomiast bardzo ładnie wyszło malowanie - podoba mi się efekt wyblakłej farby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Naprawde mi sie podoba, moze zostaniesz przy nowoczesnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Trochę bym dodał jakiegoś błyszczącego lakieru na promienniki laserowe. Ale generalnie mnie się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts