Daz Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Coś nietypowego, Rosyjski 1K17 , pojazd dziwny, i powiem szczerze że takiej ilości elementów do złożenia, u innych producentów nie znajdzie się. Każdy niby prosty element, który np u Tamiya był by całością tutaj jest rozbity na 5-7 mniejszych do złożenia. Wyszedł następująco Cytuj
bazylms Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Ogólnie mi się podoba. Jest pare słabych miejsc - np. mogłeś rozwiercić reflektor i zalac go jakims przezroczystym wypełniaczem. Gąsienice przetrzeć metalizerem w miejscach gdzie się wycierają. Ślady zużycia w niektórych miejscach zrobionę trochę byle jak. Natomiast bardzo ładnie wyszło malowanie - podoba mi się efekt wyblakłej farby. Cytuj
michal0281 Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Naprawde mi sie podoba, moze zostaniesz przy nowoczesnych Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Trochę bym dodał jakiegoś błyszczącego lakieru na promienniki laserowe. Ale generalnie mnie się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi