Bushi Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Witam. To mój ostatni ulepek - model czołgu T-62 z firmy ESCI w skali 1/72. Model ze względu na źle wykonany układ jezdny i sporo błędów postanowiłem zatopić w bagienku i zrobić z niego wrak. Ilość przeróbek jakie musiałbym uskutecznić żeby to coś zaczęło wyglądać na czołg T-62 była tak duża, że odpuściłem sobie. Do tematu wrócę z modelem trumpka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Się podoba. Miałem pomysł podobny na elefanta od italeri... "ukryć jak najwięcej a jednak by było wiadomo co to jest" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Hehe, ja go męczę z wykorzystaniem kół od PST z T-55. Nawet lufę w Jadarze kupiłem. Ogrom przeróbek faktycznie duży. Dziwny obrys wieży w dolnej części czy podwozie to tylko wierzchołek góry ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Bardzo super Bagienko extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 No i bardzo fajnie wyszedł. Tylko z tyłu zamiast nieba dałbym jakieś drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 I pościągaj wszystko co się da. Bo sądząc po ilości rdzy, to już dobrą chwilę w tym bagnie stoi i o ile nie wymontowało by tego wojsko, to już napewno zutylizowali by miejscowi. "Nie ma tego złomu, co się nie przyda w domu" jak powiada stare przysłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Niby wygląda fajnie, ale coś mnie tam nie pasuje. Na pewno brakuje mi na modelu rdzawych zacieków. Jakieś śmieci by się przydały - trochę liści, może mchu. KM z wieży to na pewno by zniknął, a i pewno reflektor też byłby stłuczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Bardzo fajnie zrobiony. Mi się podoba. A bagno za czyste. Bardziej przypomina jakiś staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi