micmal Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Zawsze chciałem sobie poskładać teciaka, a że w konflikcie koreańskim T-34 wystąpiły, to nie mogłem się oprzeć... Po podkładzie trzeba jeszcze nanieść małe korekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Fajny. Jedynie spawy troszkę za grube. Szczególnie t widać po osłonie jarzma km-u. Może zniknie trochę w malowaniu, jak nie podkreślisz olejami za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Sprawy to trochę przesadzone. Ciekawe jak ci malowanie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Macie rację. Pierwszy raz się bawiłem w robienie spawów i trochę przesadziłem, ale cóż pierwsze koty za... Zresztą na wieży powinien być szew, a nie spaw, więc do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Mnie się podoba, mimo tych spawów... Jeden z drugowojennych tanków, który chciałbym kiedyś zrobić Patrzę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi